HTML

Art BLOKK

Az Art BLOKK Galéria azzal a céllal jött létre, hogy az 1990-ben alapított, nagy múltú Várfok Galéria szakmai tapasztalatából építkezve egy időszaki művészeti projektet képviseljen egy új generációs bevásárlóközpont épületében. A Corvin kereskedelmi központ kezdeményezésére elindított projekt a Várfok Galéria és fiókgalériája, a Spiritusz Galéria révén - a neves mesterektől kezdve a legfiatalabb tehetségek izgalmas, friss és karakteres művein át - a kortárs képzőművészet széles spektrumát képviseli. Egyik elsődleges célja, hogy a kortárs művészet „rajongóinak” számát egyre gyarapítva, minél szélesebb rétegekkel megismertesse és megszerettesse a jelenkor izgalmas vizuális megnyilvánulási formáit. Az Art BLOKK blogja e kezdeményezés mindennapijairól ad hírt... Nyitva: hétfő-péntek 13-21, szombat 10-21, vasárnap 10-19

226

Art BLOKK 2012.08.02. 15:15

artplacc-yukka-tihany-500_300.jpg

A Várfok Galéria feltörekvő tehetségeit egyesítő Spiritusz Szekció egyes tagjai képviselik idén az anyaintézményt az ArtPlacc 2012-n: friss és dinamikus alkotók izgalmas munkái várják majd a tihanyi látogatókat. Hollós Ádám markáns bükkfatáblára festett urbánus pillanatképei, Jahoda Réka egyszerre játékos és borzongató alakjai, Tóth Szilvi ember és környezet kapcsolatát vizsgáló fotói, valamint Töttös Kata tudatosan sztereotípiákat idéző / kifigurázó, kihívó nőalakjai eltérő világukkal egy izgalmas és sokszínű keresztmetszetet adnak a kortárs művészet szerteágazó szcénájából és lendületes, színes világukkal erősítik az ArtPlacc nyári hangulatát. Az ArtPlacc idén augusztus 11. és 20-a között kerül megrendezésre rengeteg programmal, 18 vezető hazai kortárs galéria nyári válogatását bemutatva: bővebb információ a www.artplacc.hu oldalon található.

Címkék: Címkék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artblokk.blog.hu/api/trackback/id/tr84692457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása