HTML

Art BLOKK

Az Art BLOKK Galéria azzal a céllal jött létre, hogy az 1990-ben alapított, nagy múltú Várfok Galéria szakmai tapasztalatából építkezve egy időszaki művészeti projektet képviseljen egy új generációs bevásárlóközpont épületében. A Corvin kereskedelmi központ kezdeményezésére elindított projekt a Várfok Galéria és fiókgalériája, a Spiritusz Galéria révén - a neves mesterektől kezdve a legfiatalabb tehetségek izgalmas, friss és karakteres művein át - a kortárs képzőművészet széles spektrumát képviseli. Egyik elsődleges célja, hogy a kortárs művészet „rajongóinak” számát egyre gyarapítva, minél szélesebb rétegekkel megismertesse és megszerettesse a jelenkor izgalmas vizuális megnyilvánulási formáit. Az Art BLOKK blogja e kezdeményezés mindennapijairól ad hírt... Nyitva: hétfő-péntek 13-21, szombat 10-21, vasárnap 10-19

Tárlatvezetések az Art BLOKK képzőművészeti kiállításán

Art BLOKK 2011.10.12. 22:08

Corvin bevásárlóközpont, I. emelet
2011. október 15. szombat 14.30-15.15.
2011. október 16. vasárnap 13.00-13.45.

 
Az Art BLOKK kiállításán szeretettel látjuk a Corvin bevásárlóközpont látogatóit, vendégeit két tárlatvezetésünkön is, melyeket most a bevásárlóközpont egy éves születésnapjának alkalmából rendezünk!
 
Az Art BLOKK is épp egy éve jött létre, a Corvin bevásárlóközpont I. emeletén, annak kezdeményezésére, abból a célból, hogy az 1990-ben alapított, nagy múltú Várfok Galéria szakmai tapasztalatából építkezve kortárs kiállítóteret működtessen az új generációs bevásárlóközpont épületében, a Várfok Galéria és fiókgalériája, a Spiritusz Galéria révén. A neves mesterektől kezdve a legfiatalabb tehetségek friss és karakteres művein át a kortárs képzőművészet széles spektrumát képviseli, rendszeresen változó kiállítások keretében. Mostani tárlatunk a Spiritusz Galéria fiatal tehetségeinek munkáiból kínál izgalmas, sokszínű áttekintést: Appelshoffer Péter, Hollós Ádám, Jahoda Réka, Kaszás Réka, Mayer Hella, Szemethy Orsi festményei mellett „vendégművészünk”, Rabóczky Judit szobrai mozgatják meg a teret. Az Art BLOKK új tárlatával is hű kíván maradni küldetéséhez, ahhoz, hogy hidat verjen a hétköznapok és a kortárs művészet megnyilvánulásai közé, és ezt közvetítse nemcsak a rendszeres galérialátogatók, gyűjtők, hanem a kreatív szellemiségre nyitottak, és az új nemzedék, a fiatalok felé, hogy kiállításaival és tárlatvezetéseivel bevonzza őket ebbe az izgalmas és egyedi világba.

Legyen vendégünk az ünnepi programok színes egyvelegében egy lelkileg is feltöltő, üdítő művészeti élmény beszippantására, befogadására!  Művészettörténész munkatársaink és „műveink” szeretettel várják a fenti időpontokban jelzett tárlatvezetéseken és a nyitva tartás alatt, egész nap!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artblokk.blog.hu/api/trackback/id/tr763298630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása